Om os

Energi for fremtiden

Vedvarende energi er vejen frem, hvis danskernes energiforbrug skal sikres i fremtiden. Derfor lægger vi stor vægt på at lave miljørigtige løsninger til vores kunder.

Vi tror på, at et godt og konstruktivt samarbejde altid går gennem en fornuftig dialog, og derfor gør vi meget ud af at tale med vores kunder om de behov, de har. Med samme opskrift har vi skabt et godt ry som en troværdig, fleksibel og professionel samarbejdspartner.

Hjælp miljøet og brug bioenergi​

EHJ Energi A/S er en danskejet virksomhed med base i Randers. Vi producerer biomasse til en række danske energivirksomheder. Vores biomasse bliver brugt til at skabe bioenergi, som vores kunder forvandler til miljørigtig strøm og varme.

Vi arbejder primært inden for områder som skov og flis, samt knusning, sortering og håndtering af have- og park affald. ​Vi forvandler med andre ord det, de fleste betragter som ubrugeligt affald, til miljørigtig biomasse.

Certificering i flis produktion

Sustainable Biomass Program (SBP) er et unikt certificeringssystem med standard krav, som skal kunne efterleves for at dokumentere bæredygtig produktion af flis. Nedenfor er flisforsyningsrapport for EHJ Energi A/S. Rapporten kan leveres på dansk, såfremt det ønskes. 

Se Flisforsyningsrapport her (UK)https://ehj-energi.dk/wp-content/uploads/2023/11/Report_2023.pdf

Vi er SBP-certificeret

For at kunne efterleve samfundets krav til bæredygtig biomasse er vi SBP-certificeret. SBP-certificeringen er den strengeste certificeringsordning når man taler om biomasse. Læs mere om vores certifikat her:  https://sbp-cert.org/certificate-holders/ehj-energi-a-s-sbp-07-06/