Handel

KØB OG SALG AF RÅTRÆ OG FLIS

Hos EHJ-Energi køber og sælger vi råtræ og flis. Vi er direkte leverandører til varmeværker i det meste af Jylland, hvilket gør, at vi kan give dig som skovejer en høj pris for dit flis. Ligeledes har vi det med råtræ. Vi kan sælge træ fra skoven til tømmer. Vi kan købe råtræ helt ned til 10 cm. i diameter. Dette gør os fleksible, når der skal gives priser på skovning, hvad enten det er råtræ eller flis – så er vi altid de bedste.

Køb og salg af råtræ

EHJ-Energi er købere af råtræ fra hele Jylland. Med vores mange afsætningskanaler sørger vi for, at du får mest muligt økonomi ud af din skov.

Vi sælger træ for vores kunder til det danske og asiatiske marked. Vi har stor erfaring indenfor køb og salg af råtræ – hvad enten det er løv- eller nåletræ.

Køb og salg af flis

EHJ-Energi er købere af flis fra hele Jylland. Med vores mange afsætningskanaler sørger vi for, at du får mest muligt økonomi ud af din skov.

Vi sælger flis for vores kunder til pt. 3 flisvarmeværker i midt- og østjylland. Vi har stor erfaring indenfor køb og salg af flis.