Genvækst fra rydning skaber læ og levesteder for vildtet

Mange kunder spørger mig: “hvordan ser mit hegn ud efter fældning?” Da jeg var på jagt her i weekenden, så tog jeg disse billeder, hvorpå man kan se, hvilken effekt det har, når man fælder med det formål at få genvækst i hegnet. Jeg syntes personligt, at det landskabeligt er utrolig flot, samtidig med, at det fagligt for vildtet og afgrøderne har en kæmpe effekt! Det er 3 år siden dette hegn blev ryddet. Så, skal vi hjælpe dig med at genforynge dine hegn, så ring til mig på: 30926702. Vi kører i hele Jylland.

Hvis man vil læse yderligere omkring emnet henviser jeg til Danmarks Jægerforbund, som har skrevet meget omkring emnet: https://udgivelser.jaegerforbundet.dk/natur-og-vildtpleje-diverse/natur-og-vildtpleje-2019-original/

Facebook
Twitter
LinkedIn