Følg os på Facebook​ og giv os et "like"

Om os​

Hjælp miljøet og brug bioenergi​

EHJ Energi A/S er en danskejet virksomhed med base i Hadsten.Vi producerer biomasse til en række danske energivirksomheder. Vores biomasse bliver brugt til at skabe bioenergi, som vores kunder forvandler til miljørigtig strøm og varme.

Vi arbejder primært inden for områder som skov og flis, samt knusning, sortering og håndtering af have- og park affald. ​Vi forvandler med andre ord det, de fleste betragter som ubrugeligt affald, til miljørigtig biomasse.

​Energi for fremtiden

Vedvarende energi er vejen frem, hvis danskernes energiforbrug skal sikres i fremtiden. Derfor lægger vi stor vægt på at lave miljørigtige løsninger til vores kunder.

Vi tror på, at et godt og konstruktivt samarbejde altid går gennem en fornuftig dialog, og derfor gør vi meget ud af at tale med vores kunder om de behov, de har. Med samme opskrift har vi skabt et godt ry som en troværdig, fleksibel og professionel samarbejdspartner.

Certificering i flis produktion

​Sustainable Biomass Program (SBP) er et unikt certificeringssystem med standard krav, som skal kunne efterleves for at dokumentere bæredygtig produktion af flis. Nedenfor er flisforsyningsrapport for EHJ Energi A/S

  • Se Flisforsyningsrapport her
  • Se Flisforsygningsrapport her (UK)

Firmainformation​

EHJ Energi A/S

Brundtvej 13, Lyngå

8370 Hadsten

CVR. nr. 32304206​

Kontakt os​

Telefon: 86 98 21 96

E-mail: info@ehj-energi.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.