Køb og salg af råtræ

EHJ-Energi køber og sælger råtræ i hele Jylland til markedets højeste priser. Vi sørger for at du som skovejer får mest muligt økonomi ud af dit træ.

 

Om os...

EHJ Energi A/S er en danskejet virksomhed med base i Randers.Vi producerer biomasse til en række danske energivirksomheder. Vores biomasse bliver brugt til at skabe bioenergi, som vores kunder forvandler til miljørigtig strøm og varme.

 

Køb og salg af flis

EHJ-Energi flishugger i hele Jylland for både private, virksomheder og staten. Med vores høje kapacitet på flishugning, kan vi nemt og hurtigt flishugge dit træ - og så til nogle af markedets højeste priser. Kontakt os for mere information omkring flispriser.

KØB OG SALG AF RÅTRÆ OG FLIS

Køb og salg af råtræ og flis

Hos EHJ-Energi køber og sælger vi råtræ og flis. Vi er direkte leverandører til varmeværker i det meste af jylland, hvilket kan give dig som skovejer en høj pris for sit flis. Ligeledes har vi med råtræ. Vi kan sælge træ fra skoven til tømmer. Vi kan købe råtræ helt ned til 16 cm. i diameter. Dette gør os fleksible når der skal gives priser på skovning hvad enten det er råtræ eller flis – så er vi altid de bedste.

Køb og salg af råtræ

HJ-Energi er købere af råtræ fra hele Jylland. Med vores mange afsætningskanaler sørger vi for, at du får mest muligt økonomi ud af din skov.

Vi sælger træ for vores kunder til det danske og asiatiske marked. Vi har stor erfaring indenfor køb og salg af råtræ – hvad enten det er løv- eller nåletræ.

Se mere her: http://ehj-energi.dk/koeb-og-salg/koeb-og-salg-af-raatrae/

Køb og salg af flis

EHJ-Energi er købere af flis fra hele Jylland. Med vores mange afsætningskanaler sørger vi for, at du får mest muligt økonomi ud af din skov.

Vi sælger flis for vores kunder til pt. 3 flisvarmeværker i midt- og østjylland. Vi har stor erfaring indenfor køb og salg af flis.

Se mere her: http://ehj-energi.dk/koeb-og-salg/koeb-og-salg-af-flis/