Køb og salg af råtræ

EHJ-Energi køber og sælger råtræ i hele Jylland til markedets højeste priser. Vi sørger for at du som skovejer får mest muligt økonomi ud af dit træ.

 

Om os...

EHJ Energi A/S er en danskejet virksomhed med base i Randers.Vi producerer biomasse til en række danske energivirksomheder. Vores biomasse bliver brugt til at skabe bioenergi, som vores kunder forvandler til miljørigtig strøm og varme.

 

Køb og salg af flis

EHJ-Energi flishugger i hele Jylland for både private, virksomheder og staten. Med vores høje kapacitet på flishugning, kan vi nemt og hurtigt flishugge dit træ - og så til nogle af markedets højeste priser. Kontakt os for mere information omkring flispriser.

SKOVFORVALTNING

Specialister i forvaltning af danske skove

Hos EHJ-Energi er vi specialister i forvaltning af danske skove. Med vores grønne faglige baggrund som bla. indebærer en skov- og landskabsingeniør uddanelse kan vi rådgive dig hvad enten det handler om skov eller natur. Vi går op i dine interesser hvad enten det er økonomien, jagten eller herlighedsværdien i skoven. Vi vil være de bedste og derfor tilbyder vi altid markedets bedste pris. Vi er direkte leverandører til fjernvarmeanlæg og savværker og kan derfor mange gange sparer dig som kunde et led i værdikæden.

I skoven udfører vi følgende:

  • Kulturforberedelse
  • Plantning
  • Fældebunkelægning til flis
  • Tynding
  • Afdrifter
  • Flishugning med lastbil
  • Transport af flis med lastbiler
  • Skovkort og opdatering af skovkort
  • Køb og salg af råtræ og flis

Skovforvaltning med høje afregninger

Mange skovejere er af den holdning, at deres træ ingenting er værd. Det er vi helt uenige med dem i. EHJ-Energi er direkte leverandører af både råtræ og flis. Det vil sige at når du arbejder sammen med os i skoven får du altid den bedste pris for dit træ. Vi mener alt andet er urimeligt. Vi vil være de bedste indenfor vores felt og det er vi kun med arbejde af høj faglighed samt priser der er bedre en vores konkurrenter.

Kunden i centrum

Vi tager kunden i hånden hele vejen igennem et projekt. Det gør vi for at fortælle og forklarer omkring de ting vi gør i skoven og hvorfor vi gør det. Vi føler at det er emget vigtigt for dig som kunde, at du føler dig tryg i det arbejde som foregår i din skov. Derfor er det vigtigt for os at alle vores kunder er i centrum gennem hele forløbet.